MÖKIN VARUSTETASO

Mökki monilla mukavuuksilla

Tuvassa yhdistyvät historia ja nykyaika. Käsityötaitoa on näkyvillä piilutetuissa hirsiseinissä ja myös lukuisten tuohitöiden muodossa. Vesi tulee omasta porakaivosta ja lämmin käyttövesi saadaan kolmensadan litran varaajalla. Keittiössä on keraaminen sähköliesi, televisio nettibokseineen, jääkaappipakastin, mikro ja kahvinkeittimet (normaali keitin ja perkolaattori). Ruuanlaittoon ja siihen liittyvään on astiastot kymmenelle ja erilaisia kattiloita ja paistinpannuja riittävästi.

Mökissä on langaton internet, joka toimii kohtuullisella nopeudella. Modeemin kautta välittyvä wifiverkko toimii mökissä kaikkialla. Ja modeemista on mahdollista ottaa ethernetkaapeliyhteys vaikka omaan läppäriin. Kallelassa on myös meshverkko ja Netatmon sääasema, jonka tiedoista voi tarkistella ulkoilman säätiloja netin kautta.

Mökin mukavuuksiin kuuluu myös puulämmitteinen sauna suihkuineen. Saunapuut sisältyvät mökin vuokraan. Varustukseen kuuluu myös sisä-wc.

Lämmitys toimii Adaxin etäohjattavilla pattereilla. Pattereita voi säädellä jokaisesta patterista erikseen. Huomattava on, että patterin asteluku ei seuraa huoneen lämpötilaa, vaan 20-21 astetta huoneissa saavutetaan patterilämpötilalla 16-17 astetta. Pattereissa on diginumeronäyttö.

Tunnelmallista lämpöä saa luotua polttamalla koivuklapeja tuvan puolen takassa. Klapeja on valmiina liiterissä sisään kannettavaksi.

Autoille löytyy myös lämmityspistorasia mökin päädystä.


Varaukset ja tiedustelut. Ota yhteyttä!

sähköpostitse ukka.santala@gmail.com tai  puhelimitse Ukka Santala 040 412 7776, Pirjo Santala 040 573 9251

Seuraa myös Ukan ylläpitämää blogia Urputien tukikohta