SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Kallela-mökille saapuminen onnistuu kätevimmin omalla autolla. Kallelan osoite on Kuutsijängäntie 38a. Tieosuudet ovat pääosin hyväkuntoisia läpi vuoden. Kuitenkin erilaiset sää- ja keliolosuhteet, kuten äkillinen runsas lumentulo tai kevään kelirikko, voivat aiheuttaa haasteita autolla liikkumiselle. Tällöinkin neliveto-ominaisuuksilla ja kohtuullisella maavaralla pärjää hyvin.

Alla olevilla kartoillakin näkyvä Naruskan Retkeilymaja tarjoaa liinavaatepalveluja, jos omat liinavaatteet eivät mukana ole. Naruskan retkeilymajan sivustolta löydät sen yhteystiedot. Jos on kysyttävää, niin Ukka Matinpojalle voi aina soittaa tai laittaa kiireettömissä asioissa vaikka whatsappviestin.

Ajo-ohjeita

Kallelan mökki sijaitsee Naruskajoen varressa joen länsipuolella. Kallelaan pääsee perille autolla ajettavaa soratietä, joka pidetään auki myös talvisin. Ajoreitti kulkee Naruskantietä pohjoiseen ja Siekakönkään sillan yli Naruskajoen länsipuolelle, josta käännytään takaisin etelään päin. Lopussa olevan mökille vievän tiehaaran tunnistaa puisesta Kallela-kyltistä, jossa roikkuu kynttilälyhty. Ohessa olevasta Google Maps -kartasta pääset katsomamaan tarkan sijainnin ja alla olevassa kartassa on merkittynä ajoreitti Naruskan Retkeilymajalta eteenpäin.


Ajo-ohje kartalla Naruskan retkeilymajalta Kallela-mökille

Varaukset ja tiedustelut. Ota yhteyttä!

sähköpostitse ukka.santala@gmail.com tai  puhelimitse Ukka Santala 040 412 7776, Pirjo Santala 040 573 9251

Seuraa myös Ukan ylläpitämää blogia Urputien tukikohta